Jums prireiks:

350 g sultinio,
100 g bulvių,
20 g morkų,
5 g petražolių,
10 g svogūnų,
50 g pupelių,
10 g sviesto,
druskos.

Veiksmai:

Pupeles pamirkykite šaltame vandenyje 8 – 10 valandų. Paskui pavirkite 1 valandą, sudėkite smulkintas bulves, morkas, svogūnus, pagardinkite prieskoniais ir pavirkite 15 minučių. Patiekdami papuoškite kapotomis petražolėmis ir sviesto įdėkite sviesto gabaliuką. Jei virdami sriubą naudosite pupelių konservus, juos įdėkite pavirę daržoves, likus 15 minučių iki virimo pabaigos. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>