5 Bulvės, 1 svogūnas, aliejus, 3 šaukšt. miltų, 1 skiltelė česnako, 1 kubelis sultinio.

Nuluptas bulves išvirti ir sugrūsti su grūstuvu, įdėti susmulkinto sultinio kubelį, česnako skiltelę, miltų 2 šaukštų ir viską išminkyti iki vientisos masės. Suformuoti apvalius kukuliukus. Juos sudedame į pateptą skardą su aliejumi ir kepame 30-40 min.

Darome padažą: supjaustome didelį svogūną ir pakepiname aliejuje, paskaniname druska ir pipirais.
Iškeptus kukulius užpilame padažu.
Jei dar turime lašinukų, galima padaryti padažą iš lašinukų.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>