• šaukšto sviesto,Bulvių apkepas su porais
  • 900 g bulvių,
  • 1 didelio svogūno,
  • 150 ml vištienos sultinio,
  • 150 ml pusriebio pieno.

Sviestu ištepkite formą, Bulves ir svogūnus nulupkite ir supjaustikie plonais griežinėliais. Kiekvieną pabarstykite druska bei maltais juodaisiais pipirais ir dėkite sluoksniais.
Piena sumaišykite su sultiniu, užpilkite ant bulvių ir viską uždenkite sviestu išteptos folijos lakštu. Įkaitinusi orkaitę iki 180 laipsnių kepkite 45 minutes. Nuimkite foliją ir kepkite dar 30 minučių.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>