Jums prireiks:

6 puodeliai supjaustytų brokolių;
¼ puodelio smulkiai pjaustytų raudonųjų svogūnų;
¾ puodelio nuplautų razinų;
¼ puodelio moliūgų sėklų arba saulėgrąžų;
2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų;

Užpilas:
¾ puodelio neriebaus majonezo;
2 valg. šaukštai acto;
cukraus pagal skonį.

Veiksmai:
Į didelį dubenį suberti brokolius, svogūnus, razinas, moliūgų sėklas ar saulėgrąžas ir skrudintus linų sėmenis. Kitame inde sumaišykite majonezą, actą ir cukrų. Padažą užpilkite ant salotų ir gerai sumaišykite. Prieš patiekdami atšaldykite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>