• 600 g brokolių,Brokolių apkepas
  • 60 g parmezano sūrio,
  • 150 g sultinio (mėsos arba daržovių),
  • 70 g sviesto,
  • 60 g džiūvėsėlių,
  • žiupsnelio muskato.

Nuplautas brokolių galvutes sumesti į pasūdytą verdantį vandenį ir pavirti 5 minutes.
Nusunkti ir išdėlioti ant skardos.
Sultinį išmaišyti su puse sūrio kiekio, įberti muskato ir užpilti ant brokolių.
Brokolius apibarstyti likusiu sūriu bei džiūvėsėliais, apdėti sviesto gabalėliais.
Kepti 20 min 180 laipsnių karščio orkaitėje.
Skanaus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>