Jums prireiks:
1.700 g rūkytos kiaulienos nugarinės,
stiklinė greitinės,
2.3 svogūnai,
3.2 morkos,
4.2 šaukštai raudono vyno,
šaukštas miltų,
lauro lapelis,
šaukštelis kmynų,
pipirų,
druskos.

Veiksmai:
Į įndą sudėti nugarinę, svogūnus, morkas, lauro lapelį ir kmynų.
Kepti orkaitėje 30 minučių. Išimtą mėsą suvynioti į foliją ir palikti
keletą minučių orkaitėje. Kepsio skystį perkošti ir supilti vyną bei
miltus, įberti pipirų, druskos ir užvirti. Tada įdėti grietinės. Mėsą
supjaustyti ir užpilti padažu. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>