Jums prireiks:

1 batonas, 3 l vandens, 300 g cukraus, 3 šaukštai medaus, 50 g mielių, 1 pakelis vanilinio cukraus, 200 g razinų.

Veiksmai:

Batoną supjaustykite gabaliukais ir iki rusvumo padžiovinkite. Tada sudėkite į emaliuotą puodą, užpilkite verdančiu vandeniu ir 20-30 min. palaikykite. Perkoškite. Sudėkite medų, cukrų, vanilinį cukrų, supilkite iškildytas mieles, ir pastatykite šiltoje, bet ne karštoje vietoje. Laikykite 2-3 val. Supilstykite į indus, sudėkite razinas ir pastatykite vėsioje vietoje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>