Jums prireiks:
6 arba 12 pusiau perpjautų itališkos duonos riekelių
100 ml alyvų aliejaus
2 trintos česnako skiltelės
½ arbatinio šaukštelio druskos
1 arbatinis šaukštelis prieskoninės druskos
1 baklažanas
1 žalioji cukinija
200 g mocarelos
6 saulėje išdžiovinti ir aliejuje konservuoti pomidorai

Veiksmai:
Į aliejų įmaišykite česnaką, druską ir prieskoninę druską .
Atpjaukite po 12 baklažano ir cukinijų griežinėlių.
Duoną skrudinkite tol,kol ji įgaus aukso spalvą.
Duoną aptepkite aliejaus mišiniu.
Aliejumi aptepkite ir cukinijų bei baklažano griežinėlius, o paskui pakepinkite.
Viską sudėkite ant duonos.
Džiovintus pomidorus perpjaukite pusiau, o paskui juos ir sūrį uždėkite ant viršaus.
Papuoškite bazilikų lapeliais.

Sylvia Danielsson
Vaisiai, uogos ir daržovės

http://www.sanitex.lt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>