Jums prireiks:
2-3 vidutinio dydžio baklažanai,
500 g grybų,
2-3 svogūnai,
4 šaukštai sviesto,
1 stiklinė grietinės,
2 šaukštai miltų,
druskos.

Veiksmai:
Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sultims ištekėti. Nusausintus baklažanus pavolioti miltuose (1 šaukšte) ir apkepinti su sviestu. Grybus nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Iškeptus baklažanus , grybus ir smulkiai supjaustytus svogūnus užpilti grietine, sumaišyta su likusiais miltais, ir troškinti vidutinio karštumo orkaitėje, kol išvirs grybai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>