Jums prireiks:
0,75 litro vištienos sultinio,
2 prinokusių avokadų,
0,5 citrinos sulčių,
0,5 stiklinės grietinėlės,
baltųjų pipirų,
druskos,
maltų aitriųjų pipirų.

Veiksmai:
Avokadus nulupti, išimti kaulus ir elektriniu rankiniu smulkintuvu („blenderiu“) susmulkinti, sumaišyti su citrinos sultimis, įmaišyti šiltą sultinį. Grietinėlę suplakti ir įmaišyti į sultinį. Jį paskaninti druska, baltaisiais pipirais, maltais aitriaisiais pipirais. Šią sriubą galima patiekti ir šiltą, ir šaltą. Prie jos tinka prancūziškas batonas ar šviesi duona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>