Jums prireiks:

  • 5 apelsinai
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 0.5 l degtinės

Veiksmai:

Visų apelsinų žievelę nulupti, sultis išspausti. Žieveles, sultis ir cukrų pavirti apie 30 min. Atvėsintą sirupą (be žievelių) sumaišyti su degtine gerai užkimšti ir pastatyti tamsioje vietoje. Kartas nuo karto paziureti ir gerai supurtyti butelį. Po kiek laiko pastebėsite, kad likeris įgavo gražią orandžinę spalvą, drumzlės nusėdo ir laikosi butelio dugne, tada gerai iškoškite nuosėdas, supilkite į gražų butelį ir skanaukite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>