Jums prireiks:

Tešla:
Smulkus cukrus                     125 g
Sviestas                                125 g
Miltai                                      200 g
Kepimo milteliai                       5 g
Kiaušiniai                                3 vnt
Citrinos sultys                        1 šaukštas

Papuošimas:
Pudingo milteliai                     20 g
Konservuoti vaisiai ar uogos  800 g

Veiksmai:

Sumaišyti visus sausus ir visus skystus ingridientus atskirai. Po to viską sumaišyti kartu. Supilti į pateptą aliejumi formą ir kepti iš anksto įkaitintoje orkaitėje (termostatas 6) 30 min orkaitės viršuje. Vaisius iš indelio išdėlioti ant pyrago (jeigu reikia – supjaustyti). Pagaminti ŽELĖ: visą skystį iš indelio sumaišyti su puse pakelio pudingo miltelių, dėti ant silpnos ugnies ir nuolat maišant, kaitinti iki virimo – masė iš skystos pavirs į drebučius, kurią iš karto supilame ant pyrago, papuošto vaisiais. Sustingti turi beveik iškarto, per keletą minučių. Ataušinti ir patiekti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>