Jums prireiks:

1 višta,
citrinos sulčių,
druskos,
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštas supjaustytų žalumynų,
2 obuoliai ar 1 apelsinas,
8 maži pomidorai,
vaisių padažo.

Veiksmai:

Paukštieną kartu su kaulais supjaustyti gabalais, įtrinti druska ir citrinos sultymis ir palaikyti 30 minučių šaltai. Mėsą suverti ant iešmo ir kepti retkarčiais palaistant ištirpinto sviesto ir supjaustytų žalumynų mišiniu. Kai mėsa iškeps, ant kiekvieno iešmo užmaui obuolio arba apelsino skiltelių ir mažų pomidorų. Mėsą apšlakstyti vaisių padažu, ir kepti dar 5 minutes. Paskui sudėti į pašildytą lėkštę ir patiekti kartu su daržovėmis ir padažu. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>