Jums prireiks:
1.3 šaukštai tamsaus sojų padažo,
2.1 maža, plonai supjaustyta aitrioji paprika, 3.3 šaukštai skaidraus skysto medaus,
4.350 g nuvalytos ir gabalėliais supjaustytos lašišos filė.

Veiksmai:
Į puodą supilame sojų padažą, medų, sudedame aitriąją papriką. Kaitiname, kol viskas gerai susimaišys. Lašišą dedame į nemetalinį dubenį, užpilame atšaldytu medaus marinatu. Pamaišome, kad visus gabalėlius apsemtų, ir paliekame pastovėti.
Grilį įkaitiname. Lašišą dedame ant folija išklotų grotelių. Ištepame marinatu. Kepame 4-5 minutes, vienа kartą apverčiame, pakepame dar, kol susidarys aukso spalvos plutelė. Tiekiame su virtais ryžiais, sumaišytais su supjaustytais svogūnų laiškais bei apibarstytais juodaisiais pipirais. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>