Jums prireiks:
350 g sultinio,
65 g inkstų,
45 g petražolių,
15 g salierų,
20 g svogūnų,
30 g porų,
20 g rūgštynių,
20 g špinatų,
30 g agurkų,
10 g pieno,
75 g pieno,
1 kiaušinis,
druskos, pipirų,
žalumynų.

Veiksmai:
Inkstus perpjaukite išilgai, išmirkykite, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Pavirę 5 – 10 minučių, vandenį nupilkite, inkstus išplaukite, vėl užpilkite šaltu vandeniu ir virkite, kol išvirs, paskui supjaustykite griežinėliais.
Prieskonines daržoves supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite riebaluose. Į verdantį sultinį sudėkite pakepintas daržoves, nulupkite, supjaustykite agurkus, virkite 15 – 20 minučių. Prieš baigiant virti sudėkite supjaustytas rūgštynes ir špinatus, druską, prieskonius ir įpilkite pagal skonį užvirinto agurkų sūrymo.
Patiekdami dėkite inkstų, užbalintų pieno ir kiaušinių mišiniu, pakaitintų iki 65-70o ir, užbarstę žalumynų. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>